Koneenasentaja

Etsimme asiakkaallemme asentajaa koneenasennus- ja huoltotöihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät teollisten koneiden ja laitteiden huolto- ja korjaustöitä sekä käyttöönottoasennuksia. Työajasta suurin osa on matkatyötä pääasiassa Suomessa. Asiakkaamme toimipiste sijaitsee Turun alueella.

Toivomme hakijalta:

-aikaisempaa kokemusta koneenasennus-, huolto- ja korjaustöistä

-mekaniikan ja pneumatiikan osaamista

-sähkötekniikan ja PLC-tekniikan tuntemusta.

Lisäksi työtehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta, asiakaspalvelutaitoja sekä sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen mielenkiintoisten ja monipuolisten laitteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työolosuhteet.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai www.vps.fi -sivujen kautta.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Henna Kujander puh. 050 363 70 50.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 31.08.2019

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back