Maanrakennustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme aikaisempaa työkokemusta omaavaa maanrakennustyöntekijää kaapeliasennuksiin. Töitä on tarjolla täysipäiväisesti ja määräaikaisesti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsimme henkilöä jolla on hyvä fyysinen kunto ja jalkamiehen työt ovat entuudestaan tuttuja. Onhan sinulla tie- ja työturvallisuuskortti valmiina. Työpaikalla tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja joustavuutta tehtävien ja työaikojen suhteen.

Oletko etsimämme maarakennusalan ammattilainen? Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628.

Työhakemuksesi voit täyttää Internet -sivujemme www.vps.fi kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli olet lähettänyt hakemuksesi jo aikaisemmin meille, käy liittämässä se tähän työpaikkaan.

Hakuaika päättyy: 25.08.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Submit application | Privacy Policy

Back