Maanrakennustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle ammattitaitoista maanrakennustyöntekijää. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät syksyyn saakka, 40h/vko. Työtehtäviin sisältyy salaoja- ja sadevesijärjestelmien sekä viemäriputkien asennukset. Osaathan käyttää taso- ja putkilaseria.

Odotamme hakijalta voimassa olevaa työturvakorttia, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, joustavuutta ja suomenkielen osaamista.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi Internet -sivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 23.06.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back