Sukittaja

Asiakasyrityksemme NewLiner on kotimainen viemärisaneerauksiin erikoistunut yritys, jonka palveluihin kuuluvat sukitus- ja ruiskuvalu-menetelmät. NewLiner on yksi luotettavimmista toimijoista alalla, ja korkean laadun ja asiakastyytyväisyyden takaavat alan vahvin osaaminen ja terävin tekninen kärki.

Etsimme heille sukittajia putkistojen saneeraukseen. Sinun ei välttämättä tarvitse olla vielä alan ammattilainen, sillä valitut henkilöt voidaan myös kouluttaa tähän tehtävään työn ohessa, oikea asenne ratkaisee! Työkokemus LVI-alalta ja sukittamisesta katsotaan eduksi.

Hakijalta odotamme:

- LVI-alan koulutusta ja/tai alan työkokemusta

- Ahkeraa asennetta ja halua oppia uutta

- Huolellista ja motivoitunutta työotetta

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja vaativan työn

- Ammattitaitoisen ja nuorekkaan tiimin tuen

- Mahdollisuuden olla mukana jatkuvassa kehityksessä

- Vakavaraisen työnantajan ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 30.06.2019

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back