Newest jobs:

Open jobs

Varaosamyyjä / varastotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme varaosamyyjää / varastotyöntekijää teollisen alan maahantuontiyritykseen.

Työtehtävät sisältävät teollisten koneiden ja laitteiden varaosien myyntiä, asiakaspalvelua ja koordinointia. Lisäksi työtehtäviin kuuluu muun muassa varaosien pakkaus ja lähetys sekä lähtevien koneiden valmistelu ja koekäyttö.

Työssäsi olet yhteydessä asiakkaisiin sekä päämiehiin sähköpostitse ja puhelimitse. Koordinoit asiakkaiden varaosatarpeita, vastaat kyselyihin ja tilauksiin ja autat asiakkaita heidän varaosatarpeissaan.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet tottunut tietokoneen käyttäjä, käytät tyypillisimpiä toimistoalan ohjelmia luontevasti, toimit luontevasti asiakkaiden kanssa sekä puhelimitse että kirjallisesti ja lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Arvostamme lisäksi teknistä taustaa ja kokemusta teollisten laitteiden parissa työskentelystä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen mielenkiintoisten laitteiden parissa, monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi. Liitä hakemuksen loppuun ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Huomioimme automaattisesti aiemmin vastaavaan hakuun jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh 050 363 7050.

Hakuaika päättyy: 26.04.2019

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back