Newest jobs:

Open jobs

Mekaaninen asentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme mekaanista asentajaa. Työ sisältään pääosin mekaanista asennustyötä, mutta eduksi katsomme kaiken sähkö- ja hydrauliikkatuntemuksen ja osaamisen, sekä kuvienlukutaidon.

Työ sopii mainiosti mekaanisesta kokoonpanosta kokemusta omaavalle kokoonpanijalle, kuin ammattitaitoiselle mekaaniselle kunnossapitäjälle. Jos olet esimerkiksi autoasentaja, niin sinulla on hyvät valmiudet tähän tehtävään.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Hakuaika päättyy: 24.01.2019

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back