Newest jobs:

Open jobs

Porrassiivoja

Etsimme kiinteistöpalvelualan asiakkaallemme porrassiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työkohteet sijaitsevat Turussa ja Turun lähikunnissa. Työ tehdään klo 7 ja 15 välillä.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta porrassiivouksista. Työssä onnistuminen edellyttää ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Lisäksi työtehtävät edellyttävät vähintään B-luokan ajokorttia.

Työ alkaa maaliskuussa 2019. Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työtiimin sekä hyvät työvälineet työn tekemiseen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelu, Henna Kujander, puh. 050 363 7050.

Mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 26.03.2019

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back