Newest jobs:

Open jobs

Trukinajotaitoinen pakkaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme metalliteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme trukinajotaitoista pakkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu isojen ja vaativien kappaleiden pakkaaminen ja lastaus. Lisäksi työhön kuuluu metalliosien viimeistelytehtäviä. Työtehtävä edellyttää hyvää trukinajotaitoa sekä aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta metallialalta. Lisäksi arvostamme tarkkuutta ja luotettavuutta.

Työ tehdään pääosin yhdessä vuorossa, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen ja valmiutta 2-vuorotyöhön.

Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman nopeasti osoitteessa www.vps.fi. Huom: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelu / Henna Kujander, puh 050 363 7050.

Hakuaika päättyy: 23.01.2019

Submit application | Privacy Policy

Back