Newest jobs:

Open jobs

Syvävetopuristimen käyttäjä

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme syvävetopuristimen käyttäjää Vantaalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme tuotteet ovat ohutlevy- ja levytuotteita. Tehtävä on syvävetopuristimen käyttäjä, mutta työhön kuuluu myös muita tuotantotöitä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta työotteessa.

Mikäli sinulla on motivaatio kohdallaan, palo tehdä työtä ja olet valmis oppimaan uutta, voi olla että etsimme juuri sinua. Aikaisempi kokemus syvävetopuristin työstä katsotaan eduksi.

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena ja sen jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme työntekijäksi.

Työaika 7.00- 15.30.

Työkieli - Suomen kielen sujuva taito

Työpaikka on kehäkolmosen varrella. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi, sillä täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 31.03.2019

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Submit application | Privacy Policy

Back