Myyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Oletko Sinä meidän seuraava asiakaspalveluhenkinen myyjä, jolla pysyy hymy kasvoilla niin asiakaskohtaamisissa kuin organisointitaitoja vaativien tehtävien parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme myynti- ja kassakokemuksen omaavaa kokoaikaista VAATEMYYJÄÄ Vantaan Porttipuistoon!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisen asiakaskunnan palveleminen sekä myymälän muut työtehtävät päivittäin, kuten tuotteiden esillepano ja vaateosastosta huolehtiminen. Työsuhde on kokoaikainen ja kestää aluksi vuoden. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, joustava sekä huolellinen. Loistat asiakaspalvelutilanteissa ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta kaupan alalla työskentelystä. Koska kyseessä on kaupan alan tehtävä, olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 08-21 välille.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti! Työt alkavat heinäkuun aikana, sopimuksen mukaan. Täytä hakemus kotisivujemme kautta www.vps.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse maija.laivo@vps.fi.

Lisätiedustelut tehtävää koskien arkisin puh. 040 867 0450 tai maija.laivo@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 10.07.2022

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Submit application | Privacy Policy

Back