Muuttotyöntekijä (väh. 30h/vk)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme nyt asiakkaallemme MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on vähintään keskimäärin 30h/vk. Työvuorot sijoittuvat ma-la väliselle ajalle.

Työpäivät vaihtelevat kokopäivän kestävistä keikoista aina lyhyempiin keikkoihin sijoittuen pääsääntöisesti arkipäiville. Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hakijalta luotettavuutta, täsmällisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.

Jos löysit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme! Vaihtoehtoisesti voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen myös sähköpostitse maija.laivo@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi!

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin puh. 0408670450/ maija.laivo@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 05.12.2021

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Submit application | Privacy Policy

Back