Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Palvelutiskimyyjä

Etsimme asiakasyrityksellemme Kemi-Tornio talousalueelle palvelutiskimyyjää. Toivomme Sinulla olevan työkokemusta nimenomaan palvelutiskimyyjän tehtävistä. Työ heti tai sopimuksen mukaan. Olet reipas ja tunnollinen sekä tulet hyvin toimeen työyhteisössä. Työnkuvaan kuuluu mahdollisesti myös myyjän tehtävät mm. leipä- ja HEVI-osastolla.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi pätevä henkilö kyseiseen tehtävään täytä hakukaavake sivuillamme: www.vps.fi tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse: oulu@vps.fi. Tiedustelut arkisin 9-16: 050-5496444.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Asko Pietarila, asko.pietarila@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin