Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kuorma-autonkuljettaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

HAEMME asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kuorma-autonkuljettajaa.Työ alkaa lokakuun alussa ja kestää 6 kuukautta. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen! Työ on kokopäivätyötä maanantaista perjantaihin.

Työ on suurimmaksi osaksi laatikkoajoa, mutta toimenkuvaan kuuluu myös muuttoja.

EDELLYTÄMME aikaisempaa kokemusta kuorma-autolla ajamisesta, voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä digitaalista piirturikorttia.

ODOTAMME valittavalta henkilöltä hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta sekä reipasta otetta työntekoon! Valittu henkilö taitaa myös asiakaspalvelutaidot sekä on täsmällinen ja luotettava työssään.

Palkkaus muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Valitettavasti emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemus sivuillamme.

Lisätiedustelut arkisin klo 10.00-16.00, puh. 09 6844 3122.

Hakuaika päättyy: 01.10.2017

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin