Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kantajia/Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme reippaita ja täsmällisiä muutto- sekä keikkatyöntekijöitä loppuvuoden kiireisiin pääkaupunkiseudulle useille eri asiakkaillemme. Saat itse päättää käytettävyytesi, joten toinen työ tai opiskelu ei ole todellakaan ongelma. Aikaisempina vuosina meillä on ollut tarjota osalle hakijoista myös tuntisopimusta mm. viiden viikon ajanjaksolle. Jos omistat voimassa olevan työturvallisuuskortin, on meillä tarjota Sinulle myös mm. kalustekantajan- sekä rakennusapumiehen töitä. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus jatkaa keikkatyöntekijänä vuodenvaihteen jälkeenkin. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, mutta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, täsmällisyyttä, luotettavuutta sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.

Työpäivät vaihtelevat toimeksiannon mukaan, esim. lyhyistä aamu- tai iltapäivän pyrähdyksistä aina pitkiin kokopäivän kestäviin keikkoihin. Maksamme aina viikoittain palkan!

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme.

Valitettavasti emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemus kotisivuillamme!

Hakuaika päättyy: 17.12.2017

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin