Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kantajia/Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsitkö työtä, jonka työpäivät saat päättää itse? Oletko opiskelija ja haluaisit tehdä keikkaluontoista työtä opiskeluiden ohella? Etsitkö kenties lisätöitä toisen työn oheen? Haluatko työn, jossa Sinun ei tarvitse istua toimistossa koko päivää?

Haemme reippaita ja täsmällisiä muutto- sekä keikkatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle useille eri asiakkaillemme. Saat itse päättää käytettävyytesi, joten toinen työ tai opiskelu ei ole todellakaan ongelma. Jos omistat voimassa olevan työturvallisuuskortin, on meillä tarjota Sinulle myös mm. kalustekantajan- sekä rakennusapumiehen töitä. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, mutta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, täsmällisyyttä, luotettavuutta sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.

Työpäivät vaihtelevat toimeksiannon mukaan, esim. lyhyistä aamu- tai iltapäivän pyrähdyksistä aina pitkiin kokopäivän kestäviin keikkoihin. Maksamme aina viikoittain palkan!

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme.

Valitettavasti emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemus kotisivuillamme!

Hakuaika päättyy: 02.04.2018

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin