Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kantajia/Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Jäitkö ilman kesätöitä? Kotiudutko juuri armeijasta ja olet vailla töitä? Haluatko työn, jossa Sinun ei tarvitse istua toimistossa koko päivää? Haemme reippaita ja täsmällisiä muutto- sekä keikkatyöntekijöitä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä eri asiakkaillamme. Kaikki asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja enemmistö Helsingissä. Saat itse päättää käytettävyytesi, joten toinen työ tai opiskelu ei ole todellakaan ongelma.

Työpäivät vaihtelevat toimeksiannon mukaan esim. lyhyistä aamu- tai iltapäivän pyrähdyksistä aina pitkiin kokopäivän kestäviin keikkoihin. Maksamme aina viikoittain palkan! Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, täsmällisyyttä, luotettavuutta sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.

Jos elämäntilanteesi täsmää kuvaukseemme, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme.

Soita ja tiedustele lisää paikoista! Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme!

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.30 puh. 09 6844 3122 ja 09-6844 3124.

Hakuaika päättyy: 01.07.2017

Ari Virtanen, ari.virtanen@vps.fi,Puh. 0505471385

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin