Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

TYÖMAA-ASSISTENTTI TANSKAAN

Etsimme asiakkaallemme TYÖMAA-ASSISTENTTIA rakennusalalle Tanskaan. Työ alkaa heinäkuun alussa ja käsittää mm. työntekijöiden perehdyttämistä netissä (englanninkielellä tanskalaisia), lentolippujen tilaamista henkilökunnalle, pienimuotoisia käännöstöitä ja tulkkausta.

Aikaisempi kokemus työmaatoimistolla työskentelystä, projektityöskentely ja työmaarutiinit katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työkieli on englanti, myös hyvä ruotsin- ja/tai tanskankielen taito katsotaan eduksi. Hallitset Excel-työskentelyn hyvin. Asiakasyritys järjestää asunnon.Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä, eli toimi ripeästi ja täytä hakemuksesi sivuillamme www.vps.fi tai liitä jo aikaisemmin tekemäsi hakemus tunnuksillasi paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla. 

Hakuaika päättyy: 17.06.2018

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin