Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Levyseppä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista Levyseppää.

Työsi koostuvat erilaisista levytöistä kuten särmäys ja levynleikkaus, sekä muut levyn työstämiseen kuuluvat työvaiheet, osana levytuotteiden valmistusprosessia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa metallialan koulutusta, sekä työn kautta hankittua kokemusta levytöistä ja levyn työstämisessä käytettävien koneiden käytön hallintaa.

Työsuhde on aluksi vuokratyösuhde, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, ja työt alkavat oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 28.08.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin