Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

CNC-Koneistaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme metallialan arvostetulle asiakasyrityksellemme CNC-Koneistajaa.

Hakijoilta odotamme metallialan koulutusta ja aiemmin hankittua työkokemusta koneistuksesta ja ohjelmoinnista. Eduksi katsomme Surfcam-, Mastercam- tai jonkun muun CAM-ohjelmiston osaamisen ja käyttökokemuksen. Edellytämme että olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut kehittymään työssäsi.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän tunnetussa ja vakavaraisessa yrityksessä, sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.

Lähetä hakemus heti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Hakuaika päättyy: 14.11.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin