Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kone- ja kunnossapitoasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Kone- ja kunnossapitoasentajaa monipuolisiin asennus-, kunnossapito- ja laiteasennustehtäviin.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen teollisuuden kunnossapitoon sekä kone- ja laitevalmistukseen erikoistunut yritys.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. koneenasentaja, sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuden koneasennus- ja kunnossapitotehtävistä. Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva, ja sen hoitaminen vaatii vahvaa osaamista mekaniikasta. Suureksi eduksi katsotaan kaikki osaaminen sähköstä, hydrauliikasta ja pneumatiikasta.

Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen pätevän tekijän on mahdollista siirtyä asiakasyrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy: 22.12.2017

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin