Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kiinteistönhoitaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja ahkeraa KIINTEISTÖNHOITAJAA Tampereelle.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinteistötekniikan tuntemusta ja aikaisempaa työkokemusta alan töistä, sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Työsi on monipuolista ja työskentelet asiakasrajapinnassa erilaisissa kunnossapito-, ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävissä Tampereella.

Työskentelyotteesi on asiakasystävällinen ja olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Työsi on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Työnkuva on liikkuva, joten tarvitset myös B-ajokortin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä yrityksen omaksi tekijäksi.

Eduksi katsomme nykyaikaisen automaatiojärjestelmien käyttökokemusta sekä kokemusta sähköisistä huoltokirjoista.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 22.01.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin