Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Hitsaustaitoinen asentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme Hitsaustaitoista asentajaa. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten teräsrakenteiden hitsauksista.

Hakijalta odotamme motivoitunutta ja oma-aloitteista työotetta, MIG-hitsaustaitoa ja jonkin verran jo hankittua työkokemusta metallialan töistä, sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Eduksi katsomme kokemuksen ja taidon puikkohitsauksesta.

Kiinnostuitko? Jos olet etsimämme alan ammattilainen, niin jätäthän hakemuksesi oheisen linkin tai verkkosivujemme kautta pikaisesti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 18.12.2017

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin