Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kokoonpanoasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista Asentajaa erilaisten moottoreiden kokoonpano- ja asennustöihin. Hakijalta odotamme kokemusta asennus- ja kokoonpanotöistä sekä kone- ja metallialan koulutusta.

Vaikka työtehtävät ovat teknisesti vaativia ja monipuolisia, niin sinun ei välttämättä tarvitse vielä tietää kaikkea tältä alalta, mutta haluat kehittyä ja kehittää osaamistasi karttuvan työkokemuksen ja tekemisen myötä. Sinulla on oikea asenne työntekemiseen ja uusien asioiden oppimiseen.

Ennen kaikkea haemme motivoitunutta ja luotettavaa tekijää joka on halukas antamaan oman arvokkaan panoksensa yrityksen menestymisen eteen.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme alan ammattilainen, jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä työt alkavat, vaikka heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 18.12.2017

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin