Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Pakkaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme Turussa toimivalle asiakkaallemme trukinajotaitoista pakkaajaa.

Työ on isojen ja vaativien kappaleiden pakkaamista, joten työ edellyttää tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää trukinajotaitoa ja reipasta työotetta. Työ tehdään kahdessa vuorossa, joten vuorotyövalmius katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman nopeasti osoitteessa www.vps.fi. Huom: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujanderilta, arkisin klo 8-16, puh. 050 363 7050.

Hakuaika päättyy: 24.09.2017

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin