Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Aarporaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun aarporaajaa (lattiamalli). Edellytämme kokemusta vastaavasta työstä, ohjelmointitaitoa, oma-aloitteisuutta ja hyvää työmotivaatiota. Työ tehdään kahdessa vuorossa, joten toivomme hakijalta valmiutta vuorotyöhön.

Tarjoamme työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus osoitteessa www.vps.fi. Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujanderilta puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 24.09.2017

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin