Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Elementtityöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun elementtityöntekijää.

Työtehtäviä ovat muun muassa kurottimien ja trukin käyttö, puoliperävaunun kuljetus ja elementtien lastaus.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

-aktiivinen työote

-motivaatiota oppia uutta

-hyvä fyysinen kunto

-joustavuutta työaikojen suhteen.

Saat työhön kattavan koulutuksen, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta / koulutusta rakennusalalta. Ennen kaikkea painotamme hyvää asennetta ja motivaatiota oppia työ. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia, mutta voit suorittaa ne ennen työn alkamista. Toivomme hakijalta CE-ajokorttia.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen isossa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.vps.fi. Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalveluiden yhteyspäällikkö Henna Kujanderilta klo 8-16, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 20.09.2017

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin