Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Rakennusapumies

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu /VPS Teollisuuspalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima yritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla. 

Oletko opiskelija tai etsitkö lisätunteja osa-aikatyön rinnalle. Haemme apumiehiä pääkaupunkiseudulle. Työ on kalusteiden kantamista. Eduksi katsotaan rakennusalan työkokemus. Työtä on tarjolla vaihtelevasti n. 2-5 päivää /vko, asiakkaan tarpeen ja oman käytettävyytesi mukaan.

Voimme tarjota lisätöitä myös muista asiakasyrityksistämme tilanteesi mukaan. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Täytä hakemus pikaisesti, paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tiedustelut: arkisin klo 9:00-15:30 Jaana Korpela 040 582 1001 tai e-mail: jaana.korpela@vps.fi

Hakuaika päättyy: 30.09.2017

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin