Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kotisiivooja

Siivooja

Etsimme siivousalan asiakasyritykseemme Oulun seudulle siivoojaa. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja auto käytössä sekä aikaisempaa kokemusta alalta. Olet ahkera, reipas ja vastuuntuntoinen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyynja sinulla on hyvä suomenkielen taito. Työtä on tarjolla arkipäivisin kotisiivouksissa, ylläpitosiivouksissa ja loppusiivouksissa.

Jos koet olevasi vaatimuksemme täyttävä henkilö, soita: 050-5496444 niin sovimme haastattelun. Työ alkaa HETI tai sopimuksen mukaan. Voit täyttää työhakemuksesi oheisen linkin avulla:

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima yritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on: "Valitsemme parhaat sinulle". Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Asko Pietarila, asko.pietarila@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin