Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Rakennusmestari

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on:"Valitsemme parhaat sinulle." Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme Hämeenlinnaan nuorempaa ja vanhempaa rakennusmestaria. Vanhemmalta mestarilta odotamme alan työkokemusta niin saneeraus - kuin uudisrakennustyömaista. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri),kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta,vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Nuorempi mestari voi olla vastavalmistunut tai juuri valmistumassa. Ei edellytä vastaavaa työkokemusta vaan annamme siihen mahdollisuuden.

Valitsemme työntekijät heti, kun sellaiset löytyy.

Hakuaika päättyy: 30.06.2017

Markku Partanen, markku.partanen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin